luni, 27 iunie 2011

Despre spam-ul pe care il face studioul Fetele Norocoase Iasi

Sunt satula de cate articole si postari penibile pot citi pe blogul fetelor norocoase,un sfat prietenesc nu voi inceta sa fiu impotriva voastra:-) si sunt multe fete nemultumite de serviciile voastre.
Ca sa fiu clara nu sunt invidioasa sau altceva,nu sunt singura care a fost tratata neomenesc la acest studio.Daca eram singura ,atunci era o problema,clar eram doar o persoana care denigreaza acest studio.
Oameni buni suntem zeci de fete care si-au spus off-ul pe diferite bloguri,care au impartasit cu toti zecile de comenturi.
Sa revenim la blogul studioului: pe cine credeti ca il intereseaza despre telefoanele pe care le purtati in geanta,despre make up,despre cum a-ti devenit voi femei(datorita acestui job) sunteti penibili.Face-ti mult spam,daca a-ti fi fost un studio cinstit atunci nu a-ti fi avut nevoie de atata publicitate,de atatea articole pe diverse site-uri.

Asa suna titlurile postarilor:
Ce telefoane au in geanta fetele norocoase?

Sunt produsele cosmetice importanta pentru fetele norocoase? voi sunte-ti culmea,pentru orice fata,fameie sunt importante produsele cosmetice nu numai pentru fetele norocoase:-))

Sunt fetele norocoase cu adevarat norocoase? de unde aveti atata noroc....?

Ce au mai citit fetele norocoase?

O singura mentionare am lucrat la acest studio si inca lucrez in acest domeniu, dar pe cont propriu.Nu incerc sa denigrez pe fetele care lucreaza la acest studio,eu doar vreau sa punctez "calitatile" patronilor care detin acest norocos studio.

3 comentarii:

  1. la dracu cu acest studio..ma ff pe e;l sincera sa fiu.prostu de g e un pervers care vb numa de m si altele.te intreaba dak prietenul te sdaatisface in pat!wtf?..deci asta trebuia sincer inregistrata si mi-a parut rau ca fata resp care mi-a povestit nu a fakt asta/.multe reguli de cacat.o sa va povestesc eu mai multe ca inca..imi fac azi timp si povestesc mai multe

    RăspundețiȘtergere
  2. cum a-si putea vb in pm cu tine sau cv de genu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor va spun sincer din inima. OCOLITI ACESTI OAMENI de la fetele norocoase. Sunt niste avari perversi, care nu dau doi bani pe umanitate si in general pe fiintele umane. Vrei 8 ore lucrate zilnic ? Fa-ti tu laba 8 ore ca sa vedem daca duci, mai mascariciule. Decat la voi, mai bine in camin la saracie. Si apropo, de cand cu impresiile de la Bucuresti, cu noua asociere a fetelor norocoase cu nuj care mahar, care vine la iasi sa faca cel mai strict studio existent in Romania, sincer nu le mai ajungi la nas. O sa vina si vremea noastra a modelelor ... CONCLUZIE : OCOLITI FETELE NOROCOASE IMPLICIT LUCKY STUDIO !!!

    RăspundețiȘtergere

Despre mine

Fotografia mea
Buna, Voi incerca sa raman anonima,nu as dori ca identitatea mea sa fii facuta publica. Sunt o fosta fata norocoasa,sa fiu sincera niciodata nu m-am considerat o fata norocoasa(FN),norocul ti-l faci singur,nu cu ajutorul unui studio de vc....