vineri, 20 mai 2011

Studio Fetele Norocoase

16 comentarii:

  1. Buna fetelor,

    Incep prin a spune ca am creat acest blog in speranta ca domnul G si doamna M vor citi si se vor oftica ca nu pot opri acest fenomen iimpotriva lor:))

    Deci G nu o sa reusesti sa inchizi blogul http://anticalofilul.blogspot.com.Dar daca vei reusi va ramane acest blog.

    Invit toate fetele care au avut de a face cu acest studio sa comenteze acest post.
    Have fun

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow un nou blog despre acest "minunat" studio:)).
    Come on girl comentati si aici.....

    RăspundețiȘtergere
  3. SaluT si bravo:) am deschis si eu un blog acu ceva timp http://fetelenorocoaseiasi.blogspot.com/ tot ANTI e ..comentati si acolo sa urcam suuus pe pagina de Google:) kiss

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! M-am alaturat si eu grupului Anti Ne-norocoase:) Faza cu inchiderea blogului Anticalofilul am postat-o si eu ,nu au ce sa faca oricum.Ca de obicei abereaza.Blogurile apar greu pe pagina de cautare ,asa ca bagati comentarii.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. wow un nou blog, acum sa vedem ce o sa le mai apara la astia pe cautarea pe google, retard cu liceul terminat ti se infunda treaba nasol de data asta ..... By Diana(Tania)

    RăspundețiȘtergere
  6. S-au cam linisit apele pe aici, toata lumea asteapta articolul cred:) Dar nu e bai daca nu apare,poate ne adunam ceva ma multe fete sa rezolvam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da s-au linistit apele dar sunt hotarata sa le tulbur. In legatura cu cate fete mai sunt la studio....Zilele astea am lucrat pe interclimax si am vazut vreo cateva fete logate de la studio:).2 fete chiar muncesc de ceva timp acolo.
    Cu articolul ce se mai aude????

    RăspundețiȘtergere
  8. pai azi arfi trebuit sa para dar inca nimik o sa maerg azi la redactie si o sa vad,mai sunt ziar care sigur sunt interesate de asa subiect si o sa merg si la alte redactii sa vad ce parere au sigur o sa fie foarte interesati

    RăspundețiȘtergere
  9. In cazul in care nu o sa apara articolul eu am o idee: sa stragem mai multe declaratii de la fete(care sunt de acord) si sa le trimitem la diferite redactii din Iasi.Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Care este treaba cu articolul ???Diana asteptam detalii,te rog posteaza aici....pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. pai am fost dejala interviu mi sa promis ca o sa fie public cel tirziu saptamina viitoare asa ca asteptam, oricum in zilele apropiate cred ca o sa cam rasune iasul de acest studioul nesimntirea lor trebuie sa fie platita cumva nu ? asa ca putintica rabdare vor reclama? o vor avea si asta promisiune facuta de mine

    RăspundețiȘtergere
  12. Asta da miscare fetelor!
    Felicitari ca v-ati organizat intr-un grup si aveti un ideal comun! Bravo!
    Daca aveti nevoie de ajutor, eu va pot ajuta cu publicare articolelor voastre pe sanecitim.ro

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Paul multumesc pentru urari si chiar m-ar interesa o colaborare:)...un articol :)

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt niste nesimtiti in orice caz.mam lamurit cu ei

    RăspundețiȘtergere

Despre mine

Fotografia mea
Buna, Voi incerca sa raman anonima,nu as dori ca identitatea mea sa fii facuta publica. Sunt o fosta fata norocoasa,sa fiu sincera niciodata nu m-am considerat o fata norocoasa(FN),norocul ti-l faci singur,nu cu ajutorul unui studio de vc....