luni, 23 mai 2011

Regulile care guverneaza ordinea la Fetele Norocoase

Am deschis acest topic in speranta ca vom putea atrage atentia fetelor care vor sa inceapa activitatea in v-chat.Dupa cum spune si numele blogului ANTI "Fetele Norocoase",mesajul este simplu spune-ti NU "Fetele Norocoase". Va rog scrieti regulile pe care le-ati intalnit in acest studio.

10 comentarii:

  1. Am inceput activitatea la ei in vara 2010.Cand am ajuns la ei nu erau reguli,dupa o perioada de timp au aparut si asa zise reguli de ordine interioara:
    1.In pauza nu au voie mai mult de 2 fete(la vremea respectiva) cand am plecat in luna februarie a anului curent,se schimbase regula DOAR 1 SINGURA FATA IN PAUZA.

    2.Nu ai voie cu bauturi in camera,sa mananci(asta mi se pare oki),sa nu fumezi(dar daca iti cere clientul,ce faci?)

    3.Toate fetele faceau curatenie pe holul ala mizerabil,trebuia sa speli si sa maturi pe jos,ca nah nu-si permit un personal specializat in curatenie.

    4.Trebuia sa ajungi la munca cu un sfert de ora inainte sa incepi tura,daca ajungeai mai devreme stateai pe la usa.

    5.Usa de la intrare ti-o deschide doar Stefan sau prietena lui:)).Nu ai voie sa atingi clanta=))=))=)) deci e prea tare asta.

    6.Daca intarzii amenda

    7.Daca ai conflicte cu vreo colega iar amenda

    Daca va amintiti si alte reguli va rog postati.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. sugestiva poza din post:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. In perioada in care am fost eu acolo mi-a placut o regula :" Pe hol si in camere se va vorbi in soapta,in caz contrar penalizare".Deci ceva mai eculubrant si genial nu am vazut in viata mea:))) Inca erau in apartament atunci si mai ales dimineata ,fetele le deranjau somnul.
    M. mereu a avut o problema cu gospodarirea, efectiv nu ii place sa face curat sau considera asta a fi prea mult, s-ar injosi.Eu chiar nu inteleg cum dupa 2 ani de cand au studioul..da sunt 2 ani nu 5(poate de 5 ani face M videochat, caci si ea lucra ca model cand eu eram la ei) nu isi permit o femeie care sa le faca curat. Un studio care se respecta asa face si in orice firma NIMENI nu obliga angajatii sa faca menajul sustinad "ca e normal sa faci curat,ca si acasa la tine faci".Da acasa oricine face , la servici curatenia e facuta de oamenii angajati pt asa ceva.
    Regula cu venitul cu 15 min inainte ,e de asemenea tampita.Mereu erau fete care statea pe la usa.Pur si simplu ii incomodeaza traficul.MUTATI-VA! un loc de munca nu poate fi si unul de locuit! dar am uitat ca nu isi permit.E cea mai proasta miscare posibila.O fata are nevoie sa se pregateasca inainte de a lucra si numai machiajul dureaza 15 min,dar M nu are de unde sa stie pt ca ea chiar nu are habar de machiaj,am inteles ca e pe alaturi si cu asta.
    Multe reguli tampite care sunt menite sa le asigure LOR comfortul si atat!Nimic in interesul fetelor..ele sunt pe plantatie! Asta e maentalitatea acolo:sclavie si expolatare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu make up e pe alaturi tareeeee:) e foarte neglijenta cu ea,nu are nici o treaba:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru a va promova mai bine ar fi indicat sa va puneti cate un link reciproc in sidebar pe fiecare
    blog anti fete norocoase.
    Astfel ajungeti mai sus in google.

    RăspundețiȘtergere
  6. da eu ma gindeam sa vin la acest studiou,merci fetelor de prevenire si informatie;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt din bucuresti si cred ca plangeti acuma toate astea care comentati. Din ce am inteles discutiile si problemele erau din cauza baietilor care lucrau acolo. Am vazut cum au renovat si angajat numai personal feminin si par ca se indreapta catre o organizare cat mai buna. Dupa parerea mea povestea acestei femei e demna de un scenariu de Hollywood. Anyway ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne cat bullshit poate sa mai existe la astia.
    Daca te uiti la fimuletele lor pe youtube si-ti acorzi putin timp, o sa vezi cum ei singuri publica, ei isi dau commenturi, tot ei isi dau si reply-uri, etc.

    Cum vnaiba sa ai video pe youtube la care dai commenturi de pe id-uri google evident "generate" (gen sweetie nush cum, etc). Si cand te uiti la acele "persoane" care au dat cu commentul observi clar si de la o posta ca sunt tot de-ale lor. :)))))

    Sincer e vina voastra, a celor care puneti botu'. Nu tot ce zboara se si mananca!

    RăspundețiȘtergere
  9. cu putin ajutor reusiti sa lucrati de acasa daca doriti mai multe informatii lasa-ti pm pe pagina http://consultantfinanciar.yolasite.com/contact-us.php si va ajut cu cea mai mare placere !

    RăspundețiȘtergere

Despre mine

Fotografia mea
Buna, Voi incerca sa raman anonima,nu as dori ca identitatea mea sa fii facuta publica. Sunt o fosta fata norocoasa,sa fiu sincera niciodata nu m-am considerat o fata norocoasa(FN),norocul ti-l faci singur,nu cu ajutorul unui studio de vc....