luni, 23 mai 2011

Adevărul spus din prisma mea...

Imi aduc aminte cu dispreţ si regret despre timpul petrecut in cadrul colectivului de la Fetele Norocoase.Prima mea zi de lucru,am preferat sa vin in tura de dupa amiază, dar surpriză,nu am putut incepe activitatea la ora normală deoarece M si G erau plecaţi.Ma anuntase  cu  o 1h inainte ca ei nu pot ajunge si că trebuie să astept,bineinţeles au ajuns după 1h 30 min , lipsă de profesionalism!!!

Un alt aspect ar fi ca M nu este in stare sa-ţi ataşeze poze la profil,trebuie să dai tu singurică copy/paste la pozele pe care le ai pe alte site-uri si să le publici pe site-ul unde ai nevoie.

Daca tot am  pomenenit de M o să mai da unele detalii .Nu incercati să o supăraţi pentru că devine isterică,tipă,trânteşte usi,iţi vorbeste "de sus".

Următorul pe listă este G,o da aici sunt multe de spus,mult prea multe,ar trebui să-i dedic o postare :) .G are obiceiul să-ţi adreseze tot felul de intrebări,intrebări pe care nu ar trebui adresate de un angajator.
Exemple:
1.Ai orgasm cand faci show in privat?o adaugare de a lui( te simţi bine  faci şi bani)
2.Ce zodie esti/ce zodie e prietenul tău?
3.Te inţelegi bine la pat cu prietenul tău?
4.Ai orgasm când faci sex cu prietenul tău?

În cazul in care eşti despărţită de iubit iţi cere detalii,nu cumva sa piardă.Face tot posibilul sa afle cât mai multe despre persoana ta .Informaţiile pe care le dai le va folosi impotriva ta si te va bârfi cu celelalte fete sau cu Ştefan.

Am paţit-o odată,a venit in camera mea să-mi spună unele aspecte legate de desing-ul din cameră,nu-i convenea ce a vazut in timp ce mă spiona din biroul său.Atunci mi-am dat seama de DISCREŢIA pe care o promit ei,DISCREŢIA despe care vorbesc peste tot (site,blog,anuntul de angajare din evenimentul.ro)şamd.M-a infuriat foarte tare faza asta,incepu să se umple paharul.In cele din urmă am renuntat si am plecat la câteva zile  fără nici un cuvânt,nu mă interesa ce se va spune despre mine sau parerea lor.

Sunt foarte bine acum,mi-am dat seama că sunt in stare sa lucrez foarte frumos si pe cont propriu.Acum sunt model independent,să stiţi ca vă puteţi descurca fără ajutorul unui studio.Imi fac singură programul,mă loghez când am chef,îmi i-au pauză când vreau si cât vreau.Şi ceea ce este mai important este faptul că banii sunt 100% ai tăi,nu te fură nimeni( aşa cum o fac ei).

Ei promit 50% dar in realitate fetele i-au procent mult mai puţin,35% chiar 25%.Te fură peste tot,socotosesc dolarul la cursul inventat de ei,nu-ţi spun adevărul despre banii care iţi arată pe site şi profită de acest lucru pentru că majoritatea modelelor nu citesc regulile,metodele de plată,procentajul,etc de pe site-uri.

Un sfat vă dau spune-ti NU fetelor norocoase.Îmi aduc aminte de nişte vorbe de ale M sunau cam aşa " Vreau ca Fetele Norocoase să ajungă cel mai bun studio din Iaşi".
Asta nu se va intâmpla niciodată!!!!

24 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daca tot scrieti pe acest blog cel putin sa fie si adevarat fetelor! Bonusuri sunt extraordinar de multe si sunt reale, nu exista ca o fata sa nu isi incaseze toti banii la cursul valutar corect deoarece ele isi calculeaza singure banutii si tot ele cauta cursul valutar pe internet inainte de a-si incasa suma facuta dupa 8 ore de lucru in care tin sa precizez: nu te obliga nimeni sa te masturbezi in toate cele 8 ore, poti sta in fata camerei dupa cum doresti si nu te obliga nimeni sa te dezbraci. Fetele pot ajunge si la procentaj de 85% cu bonusurile lunare/saptamanale...anyway...faceti studiu de piata in studio nu pe langa el fetelor:)

      Ștergere
  2. iata adevarul si din prisma mea:
    salut. sunt una din "fetele norocoase" adica lucrez la ei. voi... vati pus macar o secunda in locul nostru? al fetelor care inca sunt aici? vati gandit o secunda ca ne faceti rau? inteleg, aveti ce aveti cu george si mihaela... nu ma bag... dar noi? de ce trebuie sa stam cu frica in san ca ne publicati numele pe site-uri si ne trimiteti itm si altele? ce v-am facut noi voua? ziceti ca razbunati fetele care au lucrat aici... dar ne faceti noua rau.... puteti-va in locul nostru macar o clipa... sa ai cosmaruri noaptea ca te afla toata lmea ca faci videochat, sa iti fie frica sa vii la munca pentru ca te poti trezi cu numele pe nu stiu ce site sau altele...
    nu mi se pare corect deloc. vreti razbunare? n-am obiectie... e decizia voastra... dar nu ne distrugeti vietile, noua, fetelor care lucram aici... noi n-avem nici un amestec

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnisoara Anonim,

    Intentia noastra nu este de a va publica numele sau alte chestii personale,care tin de intimitatea voastra.Sincer nici nu ma intereseaza!!!
    Ceea ce este important este sa "cascati" bine ochii,nu de noi trebuie sa va fie frica ci de G si M.

    Te rog sa nu mai faci acuzatii aiurea,ok?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimo cum sa iti publicam numele pe site-uri daca noi nici nu te cunoastem?:))) noi suntem fetele vechi care au lucrat luni bune ajungand chiar la ani la ei . Ceea ce facem noi in nici un caz nu are intentia de a va denigra pe voi fetelor ci de a arata lumii ce fel de tratare si ce fel de discretie , confidentialitate este in acel studio de joasa speta. Este cel mai mare anunt in ziar cu poze cu fete care au lucrat acolo nu stiu daca li s-a dat acordul sa puna poze cu ele in ziar dar in fine ..si acel anunt nu are decat mari minciuni de ce nu scriu acolo si de miile de amenzi pe care le dau la fiecare pas , de ce nu scriu ca iau banii dublat de pe adultwork , de ce nu spun adevaruri . Mincinosii lumii . Jos cu voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ati stat ani de zile la ei daca sunteti asa inversunate contra lor???

      Ștergere
  5. demonstrati! daca tineti asa mult sa va credem... demonstrati macar faza cu banii... ca ni se da mai putin de jumatate. si cum nu publicati numele? pe anticalofilul cate nume sunt date ale fetelor care lucreaza aici? numele mic, dar e dat.... si asta nu-i corect...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu cate de Alexandra,Roxana,Ioana,etc sunt in Iasi?Tu gandesti putin?? cati neuroni ai in capul ala?hai ca esti penibil/a. Se pare ca nu gandesti deloc,dar chiar deloc. Nu te mai simti stanjenita,ca sa-ti demonstrez ia si citeste la fiecare site in parte reguliile lor,modul de plata,cat iti revine tie,studioului,etc.In caz ca nu stii engleza tradu in google translate.Nu este foarte greu sa cauti trebuie sa stii unde..:) de ex LJ banii sunt toti ai tai,ei deja primesc % de la site.Te rog nu mai fac aici tam-tam ca nu te baga nimeni in seama.Aici suntem fete care si-au dat seama ce oameni de rahati sunt cei doi G & M

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna fetelor eu inca mai lucrez la acest studio:( este foarte adevarat,tot ce se spune aici si pe celalat blog,m-am saturat de reguliilor de rahat.

    RăspundețiȘtergere
  8. me again....foarte bineca incercati sa atentionati fetele care vor sa inceapa aceasta activitate in videochat

    RăspundețiȘtergere
  9. ce vrajeala ieftina aveti in voi.. hahaha... nu dai explicatii ca n-ai ce explicatii sa dai... ca daca aveai ziceai.. acu te dai la fund... ia-ti blogu si spala-te pe cap cu el. noapte buna in continuare..

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu esti proast/a informeaza-te inainte sa vorbesti asa.Nu ma dau la fund pentru ca nu am de ce,intelegi tu? oricum nu rezolvi nimic cu atitudinea asta.Banuiesc ca esti G ,Stefan sau vreo pupincurista,am dreptate?ah te simti nu-i asa........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce limbaj de duzina...unde ai facut scoala bloggeristule?

      Ștergere
  11. Comentariul ultimului anonim..retineti si cititi de 10 ori ..este felul in care vorbesc ei cu fetele !! O mostra de respect! Bravoo FN , va rog nu va dezmintiti :)) Hai ca incepeti sa va dati arama pe fata.Go ,go ,gooo ..we want more:))

    RăspundețiȘtergere
  12. salut,vreau sa aduc si eu un mic comentariu la aceasta pagaina,in trecut am lucrat si e la M si G!! Mare greseala,tot ce sa scris aici este adevarat .Din 20-30 mil. cit faceam imi dadea intr 7 si 8 milioane,daca imi dadea ceva in plus zicea k e un BONUS si nu toate fetele primesc PRIME de genul asta,plus bla-bla.Dupa ce am citit anumite chestii despre mod de plata...pe FORUM,iam zis Mihaelei,iar ia a zis k,nu fura ea bani de la fete,cit despre cursul valutar Euro ,Dolari,Lire,ti-l scotea la minus fata de cursul bancar respectiv la acea zi sau saptaman, CU 2-3 E-D-L!!!!! SAU CHIAR MAU PUTIN ,zicea k ea pierde foarte mult cind face conversia din valuta in lei,vacaaaa,plus k iti mai lua si 25,35 la suta de pe site, intrun cuvitn JL ITI IA 35 LA SUTA da? tu faci 100 dolari, tre sa faci jumate cu ea adica 50 dolari ai tai!!!! minciunaaaaaaaaaa aia 100 dolari sunt ai taiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! si multe multe minciuni de ale ai plus k pe ADULTWORK SE FAC bani frumosi iti lua site procentajul care era legal, dupa care vaca ,nesimtita ,nesatula,fomista,care nu a avut bani nicioadat!! iti lua jumatate din bani PLUS INCA ODATA PROCENTAJUL CARE IL LUA SITE-UL adica din 100 de LIRE luai si tu vreo 35-40 lire SCROAFA!!!! SA SE DUCA LA masa la prasit

    RăspundețiȘtergere
  13. buna!pana acum 5 minute si eu vroiam sa fac videochat la ei.mi ar placea sa fac si eu de acasa .pt ca m am ingrozit ce am vazut aici.sper sa ma poti ajuta .mailul meu este mari_nela_70@yahoo.com.vorbim!

    RăspundețiȘtergere
  14. tot eu am lasat si commentul anterior,din pacate cred ca nu ne sincronizam pe messenger.nu stiu cum as putea sa vorbim deoarece mi am facut deja rost d o camera dar nu stiu cum sta treaba cu site urile astea .daca imi poti lasa cateva sfaturi pe mail ar fi super.multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  15. cine e m si g?
    si madam aioanei ?

    RăspundețiȘtergere
  16. bravo celor care au acest blog. totul este adevarat . sunt ei eu o ex "fetele norocoase" ce as putea sa spun despre acest studio : daca vrei sa faci videochat spune nu fetelor norocoase . au niste reguli care pe mine ma faceau sa ma simt exact ca la puscarie. nu aveai voie sa iesi in pauza de tigara cu nici o colega ( pentru a te mai destinde) pentru ca le era frica sa nu se afle ceva despre studio . plus k nu ai voie sa mai intri cu geanta in camera pe care tio alegi . mizerie de nedescris ( eu una am luat ceva microbi de pe acele canapele ) nu exista igiena . te baga in cutiuta cu chibrituri la facut bani pentru prosti . daca ar putea sa nu iti dea nimic din castigurile tale ar fi perfect pentru ei . Daca faceai bani intro seara M se comporta foarte frumos cu tine daca aveai si tu o noapte mai proasta M tipa , sau se uita cu o fata de proasta la tine. + ca te fura la maxim pe fiecare site in parte . Eu acum lucrez la alt studio ( ma fura si aici dar nu atat de mult ) eu sunt constienta ca cel mai bun mod de a face videochat este de acasa . si cele care puteti sa faceti asta de acasa nu ezitati . va pup Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt M dar am lucrat si eu cu dumneai si sincer nu este genul de femeie care sa tipe:)) nu mai mintiti fetelor

      Ștergere
  17. Ciudat. Fosta FN si eu si mizeria de nedescris n-am vazut-o, regula curateniei inainte si dupa se practica la orice studio care se respecta (si daca e mizeria aia, se fac reclamatii), o singura data am vazut-o pe mihaela nervoasa. Intarziasem in prima zi, dar pana la urma e sefa, nu poate sa ne lase asa...ca vrem noi. Acolo se ofera anumite conditii pentru vch: camere, lumini, designu' interior, lucruri ce pot fi obtinute foarte greu de una singura, ca na, vrei sa faci de acasa. Cat despre surveillance, la orice studio e cineva care verifica ce fac fetele in free chat. E studio, au nevoie si ei de un castig. Iar castigul... nu v-a oprit nimeni sa verificati din prima regulile fiecarui site. Eu le-am verificat si n-a fost nicio problema cu procentajul pe care au zis ca-l iau.

    RăspundețiȘtergere
  18. buna fetelor.si eu am lucrat la un studio de videochat din targu mures.exact asta se intampla si acolo.cand era vorba de calculat mereu ne calcula cu mai putini decat cat era dolarul pe ziua aceea ne zicea ca el plateste comisioane.pe adultwork cica sitetul trage 70& din ce am facut dupa care mai tragea 50& pentru el.se dadea seful la toate fetele era un mizerabil.intra peste noi in camera era dezgustator ce se intampla acolo.cel mai bine este sa lucrezi de acasa parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  19. uhhm,atatea pareri contra..Eu am lucrat mai bine de un an la FN,nu am avut nici un fel de discutie cu M,doar la angajare,cu G nici atat! despre bani stiam de pe site cat am facut cat e al meu cat al studioului.E o afacere pentru ei, deci trebuie profit,right??Eu una as vrea sa le multumesc,am invatat cum sta treaba cu video chatul,si am reusit sa lucrez pe cont propriu,am inchiriat o garsoniera modesta,am investit bani intr-un laptop si o camera de calitate,am reusit singura fara nici un fel de ajutor sa-mi fac cont pe toate site urile pe care lucram si la fetele norocoase,deci datorita lor eu am invatat toate astea si pot lucra pe cont propriu,nu zic ca e usor! daca te stii mai lejera si vrei sa stai fara griji,studioul e cea mai buna alegere! daca socotesc banii de chirie,cheltuieli,internet de buna calitate si altele...e aceiasi treaba ca la studio,aceiasi marie cu o alta palarie...

    RăspundețiȘtergere
  20. cu putin ajutor reusiti sa lucrati de acasa daca doriti mai multe informatii lasa-ti pm pe pagina http://consultantfinanciar.yolasite.com/contact-us.php si va ajut cu cea mai mare placere !

    RăspundețiȘtergere

Despre mine

Fotografia mea
Buna, Voi incerca sa raman anonima,nu as dori ca identitatea mea sa fii facuta publica. Sunt o fosta fata norocoasa,sa fiu sincera niciodata nu m-am considerat o fata norocoasa(FN),norocul ti-l faci singur,nu cu ajutorul unui studio de vc....